Käsintehty enkeli-ikoni

28,00 

Enkeli-ikoni, pieni

Jokainen ikoni on uniikki taideteos ja taiteilijan signeeraama.

Ikonin koko 60mm leveys ja 40mm korkeus, paksuus 17mm.

Taiteilija Taras Kuziv, Ukraina. Hinta sisältää toimituskulut.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ENK-2 Osasto:

Kuvaus

Enkeli-ikoni, pieni

Siivenmuotoinen enkeli-ikoni seisoo pöydällä. Enkeli seuraa mukanasi ja muistuttaa korkeimman johdatuksesta kotona, työpaikalla, mökillä, autossa tai veneessä. Se voi täydentää rukousalttariasi ja muistuttaa että Jumalan varjelus on mukanasi. Enkeli-ikoni on mieltä lämmittävä monessa mielessä arvokas lahja ystävälle.

Jokainen enkeli-ikoni on eri muotoinen ja uniikki käsin maalattu taideteos, jonka taiteilija on signeerannut paneelin taakse.

Taiteilija Taras Kuziv, Ukraina.

Pienissä ikoneissa leveys vaihtelee muodosta riippuen 79-30 mm ja korkeus 59-28 mm. Panelin paksuus on 16 mm. Lakka suojaa panelia likaantumiselta.

Taras Kuziv (s. 1986) on lähtöisin Ukrainan Lvivin alueelta Novyi Rozdilista. Hän on valmistunut Lvivin taideakatemian sakraalitaiteen osastolta vuonna 2011. Hän on tehnyt ikoneita ja osallistunut kirkkotilojen maalausprojekteihin Lvivssä Ukrainassa. Kuzivin töitä on ollut esillä Kärsimyksen ja ylösnousemuksen kuvat -näyttelyssä Kuopiossa 2021 ja Enonkosken luostarissa. Taiteilijalle maalaaminen on tapa kokea jotain Jumalasta ja kiittää hänen hyvyyttään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käsintehty enkeli-ikoni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *