Kauniit ikonit tuovat rukouksen hengen kotiisi

Enonkosken luostariyhteisö on luonut yhteistyössä ikonimaalareiden kansas sarjan kauniita painokuvaikoneja tukemaan henkilökohtaista rukouselämää.

Luostaripappi TT Pauliina Kainulainen kirjoitti ”Sielun kuvat” näyttelystä:

”Omassa ajassamme elää väkevä hengellisyyden kaipuu, vaikkeivät sanat aina tavoita sen ydintä. Kenties kuva voi palvella nyt sanoja paremmin?  Tai hiljaisuus? Sielun kuvat kehkeytyvät hiljaisuudesta ja kutsuvat hiljaisuuteen. Hiljainen katselu eli kontemplaatio on hengellisyyden ydintä. Katselu itsessään on jo rukouksellista yhteyttä Jumalaan ja Jumalan kohtaamista keskellä omaa elämää.”

Ikonien kuvat on painettu korkeatasoisessa taidepainossa ja liimattu mäntypanelille. Kunkin ikonin takapuolella on selostus sen aiheesta. Ikoneissa on myös ripustuskoukku. Ikonien koot ovat PIENI: 9 x 13 ja ISO: 12 x 16 cm.

Luostaripuodissa postimaksut sisältyvät hintoihin.

Seurakunnat ja suurasiakkaat

Ikonit ovat hyvä huomionosoitus seurakuntien vapaaehtoisille, niitä voi ostaa muistoksi seurakunnan ryhmille, työntekijöille ja muistamisiksi merkkipäivinä. Laadukas ikoni kantaa hengellistä sanomaa ja ilahduttaa vastaanottajaansa pitkään.

Suurasiakasmyynti tapahtuu toistaiseksi sähköpostin välityksellä luostariyhteiso@luostariyhteiso.fi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jos olet kiinnostunut ostamaan suurempia määriä ikoneja.