Toimitusehdot

Yhteystiedot

Hiljaisuuden Ystävät ry
Tikkupolku 1
49460 Hamina

www.hiljaisuudenystavat.fi

Nämä toimitusehdot koskevat sinua, kun teet tilauksen verkkokaupassamme. Tekemällä tilauksen hyväksyt nämä ehdot sekä henkilötietojen ja evästeiden käytön tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tuotteiden tilaaminen

Tilaajan tulee olla yli 18-vuotias. Tilaus tehdään verkkokaupassa lisäämällä tuotteet ostoskoriin ja maksamalla tilaus kassalla. Tilattavat tuotteet, niiden hinta ja toimituskulut esitetään asiakkaalle ennen maksamista. Kun tilaus on tehty, tilausta tai toimitustapaa ei voi enää muokata jälkikäteen. Asiakas saa sähköpostiin tilausvahvistuksen.

Hinnat, kulut ja verot

Suomen Evankelisluterilaisen luostarin tuki ry. ei ole arvonlisäverovelvollinen. Toimituskuluista kerrotaan tarkemmin kohdassa ”Toimitustavat ja -kulut”. Mahdolliset toimituskulujen muutokset eivät vaikuta jo tehtyihin tilauksiin.

Maksutavat ja -ehdot

Verkkokaupassa tilauksen maksaminen tapahtuu tilauksen teon yhteydessä määrittelemillämme maksutavoilla. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Voit maksaa suomalaisilla verkkopankeilla, luottokorteilla sekä mobiilimaksupalveluilla.

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Lisätietoja Visma Payn palvelusta ja ehdoista löytyy täältä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilaukset lähetetään määrittelemiemme toimitustapojen mukaisesti. Kaikki hinnat sisältävät toimituskulun toimituksille Suomessa. Jos toimituksissa on häiriöitä, olemme asiakkaaseen yhteydessä.

Hinnat sisältävät toimituksen yhteen osoitteeseen Suomessa. Tilaaminen EU-maihin on mahdollista, toimituksesta peritään postimaksu. NOTE: Prices include shipping to one address in Finland. Deliveries within EU are available for mailing cost that will be added to your bill. For other countries, please inquire by email.

Posti: Tilaukset toimitetaan kirjeenä (enintään 25 x 35,3 x 3 cm) tilaajan antamaan toimitusosoitteeseen. Isommat tilaukset toimitetaan pakettina lähimpään postin noutopisteeseen, josta asiakas voi sen noutaa. Postin saapumisilmoitus lähetetään asiakkaalle tekstiviestillä tai sähköpostilla tämän tilauksen yhteydessä annettuun puhelinnumeroon/sähköpostiosoitteeseen. Jos pakettia ei noudeta postista määrätyn ajan kuluessa, paketti palautuu meille.

Toimitusaika

Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman pian tilauksen vahvistuttua. Tuotteiden postitus tapahtuu vapaaehtoisvoimin, joten toimitusaika vaihtelee. Tuotteiden toimitusaika on arviolta 10 päivää. Myös postin toiminta voi vaikuttaa toimitusaikaan.

Tilausten pakkaaminen

Tuotteet lähtevät meiltä ehjinä ja hyvin pakattuina.

Tuotevirheet ja reklamaatiot

Vastaamme tuotteiden lakisääteisestä virhevastuusta. Jos tilaus ei ole saapunut kohtuullisessa ajassa, asiakas voi peruuttaa tilauksen. Hyväksytyistä reklamaatioista asiakkaalle hyvitetään tilauksen hinta tai toimitetaan veloituksetta korvaava tuote viallisen tai väärän tuotteen tilalle. Vialliset tai väärät tuotteet voit palauttaa ilmaiseksi.

Ilmoita viallisten tai väärien tuotteiden reklamaatioista tai tilauksen perumisesta osoitteeseen toimisto@hiljaisuudenystavat.fi. Tällöin annamme ohjeet viallisten tai väärien tuotteiden palautukseen ja vaihtoon tai perumme ja hyvitämme tilauksen.

Sisällytä sähköpostiin selostus viasta, tilaajan tiedot ja tilausnumero. Kerro myös, haluatko hyvityksen vai uuden tuotteen viallisen tai väärän tuotteen tilalle. Tarvitsemme myös tilinumeron hyvitystä varten. Mikäli mahdollista, liitä sähköpostiin kuvia viallisesta tuotteesta. Mikäli tuote on hajonnut kuljetuksen aikana, tee meille reklamaatioilmoitus. Ota myös yhteyttä postiin ja tee vahinkoilmoitus.

Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tämä koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos palautat tuotteen, hyvitämme siitä maksamasi hinnan takaisin. Luostaripuoti ei anna ilmaisia palautuksia, joten palautuskulut ovat asiakkaan vastuulla. Asiakas vastaa käyttöönotetun tuotteen arvonalentumisesta, mikä voidaan vähentää palautettavasta summasta.

Noutamattomat tilaukset jotka palautuvat meille eivät ole asiakaspalautuksia. Noutamattomien tilausten käsittelymaksu on 25 euroa, joka vähennetään mahdollisesta hyvityksestä tuotteen palautuessa myyjälle.

Ilmoita palautuksesta meille osoitteeseen toimisto@hiljaisuudenystavat.fi. Tällöin annamme ohjeet palautuksen lähettämiseen.

Pyydämme ilmoittamaan sähköpostissa palautuksen syyn, tilaajan tiedot ja tilausnumeron sekä tilinumeron hyvitystä varten.

Verkkokaupan oikeus peruuttaa tilaus

Pidätämme häiriötapauksissa oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.