Neuleklipsut – monia erilaisia valittavana

20,00

Neuleklipsun leveys n 12-14cm riippuen koristeesta keskellä

Valitse kuvasta se, jonka haluat ja laita tieto siitä lisätietoihin tilausta tehdessäsi – jokaisesta klipsusta tulee tehdä oma tilauksensa

Hinta 20e kpl sisältää lahjapussin ja toimituskulut

7 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Klipsu, neuleklipsu, huivikoru tai asustekoru, englanniksi cardigan clip, – näillä pienillä apuvälineillä on monta eri nimeä suomeksi vaikka tarkoitetaan samaa asiaa: kahdesta klipsistä koostuvaa korua. jolla voi kiinnittää asusteet toisiinsa hakaneulan tavoin: napittomat villajakut, huivit, villatakit ja shaalit.

Klipsujen sisällä vaatetta ja asustetta suojaavat muovihampaat

Klipsua voi käyttää huivikoruna ja kiinnittää selkäpuolelta topin naruolkaimet yhteen ja muotoilla kangasta yhteen nipistämällä mekon vyötärölinjan istuvammaksi.

Hengityssuojainten kanssakin on klipsuja kätevä käyttää, kun haluaa vapauttaa korvia kiristävät kiinnityslenksut kiinnittämällä ne toisiinsa pään taakse.

Klipsu on myös mainio lahja hänelle, joka ei voi käyttää muita koruja.

*****************

Korut ja rukousnauhat toimittaa ja valmistaa Korupaja Marian Sydän https://korupajamariansydan.fi/page/3/korujen-tekija 

Korujen suunnittelija ja tekijä on Maria Terhi Paasirinne. Korut valmistetaan käsityönä Savonlinnassa.

Marian Sydän -korupaja valmistaa enkeli-, risti- ja muita kristilliseen uskoon liittyviä koruja ja rukousnauhoja mm. ikhtys ja usko-toivo-rakkaus. Korupajalta saa korut koko elämän kirjoon: arkea piristämään sekä elämän iloisiin ja surullisiin juhliin: ristiäisiin, rippijuhliin, häihin, merkkipäiviin, sairaille lohdutukseksi, siunaustilaisuuksiin ja lähtiessä viimeiselle matkalle.

Korujen materiaalit ovat turvallisia, testattu apteekin nikkelitestein maahantuojalla. EU-säädösten mukaiset korut eivät saa ihokontaktissa ollessaan päästää ihmiselle haitallista määrää nikkeliä, kadmiumia, lyijyä eikä elohopeaa. Kaikki osat tutkitaan tarkkaan ennen kuin ne päätyvät koruiksi.

Korut ovat muutenkin EU-säädösten mukaisia, mm. kaulakoruissa ja avainnauhoissa on (turva)lukko joka aukeaa tarvittaessa. Lähes kaikissa korvakoruissa käytetään kirurginterästä, joka ei tummu eikä allergisoi. Ketjut on laadukkaita, nikkelittömiä ja ne on testattu apteekin nikkelitestillä korupajalla Savonlinnassa.

Korut pakataan lahjapussiin. Postitamme myös korun suoraan lahjansaajalle jos haluat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neuleklipsut – monia erilaisia valittavana”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.