Aamiaismajoitus luostarissa (1 hengen huone)

Alkaen 59,00 per yö

Tervetuloa yöpymään, rukoilemaan ja hiljentymään ainutlaatuiseen luterilaiseen luostariyhteisöön Enonkoskelle, Itä-Suomeen, Koloveden kansallispuiston kainaloon. Täällä norpatkin viihtyvät. Majatalomme ”Sija & Soppa” tarjoaa aamiaismajoitusta luonnonkauniin Ihamaniemen vanhan koulun suojissa.

Varaa myös haluamasi ruokailut luostarissa oleskelun ajaksi tästä (klikkaa linkkiä).

Osasto:

Kuvaus

Huoneemme ovat kotoisia ja luostariyhteisön henkeen sopivia – kaikki välttämätön löytyy. Wc:t ja suihkutilat ovat jaettuja ja ne sijaitsevat käytävillä. Majoittujien käytössä on majoitustilojen yhteydessä keittiö.

Sisäänkirjautuminen huoneisiin tapahtuu klo 15 ja uloskirjautuminen klo 10. Netistä on mahdollista varata majoitus enintään 7 vuorokaudeksi. Pidemmistä jaksoista suosittelemme tiedustelemaan suoraan luostarista.

Majoitus sisältää liinavaatteet. Voit kuitenkin halutessasi mielellään tuoda käyttöösi omat liinavaatteet niin säästämme luontoa vähentämällä turhia pesukertoja.

Aamiaisella tarjoamme mahdollisuuksien mukaan paikallisia ekologisia tuotteita – maustettuna luonnon villeillä antimilla. Ruoka luostarissa on kasvispainotteista ja laktoositonta. Pyrimme kaikessa muussakin toiminnassamme kestäviin valintoihin.

Enonkosken luostariyhteisö on hiljaisuuden ja rukouksen talo. Kappeli ja valkoinen sali ovat tiloja hiljaisuuden kuuntelemiseen ja kokemiseen. Voit halutessasi osallistua kappelissamme järjestettäviin rukouspalveluksiin (klo 8, 12 ja 18) tai hiljentyä pihapiirissä rukousmajassa ja rukouspolun ääressä. Luostarin laaja rukouselämään ja hiljaisuuden viljelyyn painottunut kirjasto on myös käytettävissäsi.

Olet tervetullut!

Saapuminen/lähteminen

  • Saapumisaika 15:00
  • Lähtöaika 10:00

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aamiaismajoitus luostarissa (1 hengen huone)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *