Lönnebon rukousnauha rannekoru

30,00

Lönnebon rukoushelmet  joustonauhassa

– rukousnauha rannekoru ”pelastusrengas”
– Ruotsin luterilaisen kirkon piispa Martin Lönnebon kehittämät helmet
– rukoushelmien taustalla idea pelastusrenkaasta, johon hukkuvan on helppo tarttua
– rukoushelmet kuvaavat pelastusrengasta sisältämällä elämälle tärkeitä asioita, joihin voi turvata
– valitse koko ja kirjoita se lisätietoihin tilausta tehdessäsi – mikäli et mainitse pituutta, lähetämme keskikoon pituus n 18-20 cm
KOKO:
pieni 16-18 cm
keskikoko 18-20 cm
suuri 20-22 cm
Hinta 30e sisältää kultaisen lahjapussin ja postit

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): RUK-224-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Rukousohjeet helmi helmeltä:
Ota Rukoushelmet käteesi.
Ajattele, sano, tunne, uskalla uskoa:
Minä olen tässä, Jumala on läsnä, on aivan hiljaista.
Ota sormiesi väliin Jumalan läsnäolon helmi ja sano siihen liittyvä rukous. Siirry ensimmäiseen hiljaisuuden helmeen. Sano siihen liittyvä rukous. Sitten voi käydä joko koko renkaan läpi tai poimia niitä helmiä renkaasta, jotka juuri nyt ovat sinulle tärkeitä. Päätä rukouksesi Herran siunaukseen viimeisen hiljaisuuden helmen kohdalla ja Isä Meidän rukoukseen Jumalan helmen kohdalla.
* Kultainen Jumalanhelmi
Helmi on merkki Jumalan läsnäolosta meidän elämässämme. Helmi on suurempi kuin rukousnauhan muut helmet. Jumala on suuri, suurempi kuin voimme käsittää. Helmi on kultainen, hohtavan kultainen. Jumala on elämämme valo, hän on lähellämme, kaikkialla.
Elämä on ihme. Että yleensä jotakin on, on ihme. Opettele ihmettelemään. Opettele luottamaan. Jos Jumala on, ei mikään ole enää yhdentekevää, toivotonta tai tarkoituksetonta.
Voit rukoilla:
Sinä olet rajaton, Sinä olet lähellä,
Sinä olet valo ja minä olen Sinun
* Soikeat Hiljaisuudenhelmet
Helmi on merkki hiljaisuudesta ja rauhasta. Hiljaisuuteen asettuminen vie aikaa, siksi helmi on soikea, pikemminkin pitkä kuin pyöreä. Helmi on väritön. Hiljaisuudessa ei tarvita mitään, ei sanoja, ei ajatuksia, hiljaisuudessa voi olla, olla vain, ihan rauhassa. Helmiä on renkaassa monta, ne antavat aikaa rauhoittua, hiljentyä.
Ajatuksemme ovat rajoittuneita, sanamme tarkoitetut näkyvään todellisuuteen. Nyt sinun ei tarvitse ajatella,
et kaipaa sanoja, ei ole vaatimuksia. Ole vain. Rauhassa. Anna ajan kulua. Lepää hiljaisuudessa.
Voit rukoilla:
Annan pois yksinäisyyteni.
Otan vastaan sen, että olen Sinun.
* Valkoinen Ylösnousemuksenhelmi
Valkoinen helmi kertoo pääsiäisaamusta, valon voitosta pimeyden jälkeen. Elämä voittaa kuoleman. Helmi on merkki siitä, kuinka Ylösnoussut on luonamme, nyt kuten silloinkin: ”Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.”. Helmi näyttää meille Elämän, jota voimme elää tuntien sisäistä turvallisuutta ja jossa voimme kohdata kaikki elämän vaiheet luottavaisesti.
Anna tilaa hiljaiselle ilolle ja luottamukselle.
Raja kuoleman ja elämän välillä,
nykyisen ja tulevan maailman välillä on kevyt kuin silmänräpäys.
Nykyisyydessä ikuisuus koskettaa sinua
ja Jumala kuivaa kyyneleesi.
Voit rukoilla:
Sinä olet voittanut kuoleman.
Anna minulle elämänrohkeutta ja elämäniloa
* Yönhelmi
Yön helmi on tyhjentymisen, kriisin ja kuoleman helmi. Musta väri kertoo Pimeydestä, joka näyttää Toisenlaisen Jumalan. Kun emme tunne Hänen läsnäoloaan, ei Hän kuitenkaan ole poissa. Elämän pimeyden ja yön hetkinä Hän on tullut meitä lähemmäksi. Jeesus ristillä koki saman yksinäisyyden, pimeyden, kuoleman. Jumala on uskollinen. Jumala ei hylännyt Jeesusta, Jumala ei hylkää meitä.
Elämän synkkinä hetkinä on yksinäistä ja pimeää. Sinusta tuntuu kuin Jumalakin olisi poissa. Mutta Jumala on uskollinen. Pimeydessäkin Hän on sinua lähellä. Hän kuulee huutosi ja huokauksesi.
Voit rukoilla:
Syvyydestä minä huudan sinua Herra.
Herra kuule minun ääneni.
Älä hylkää minua.
* Helmiäiset Salaisuuksienhelmet
Salaisuuksien helmet auttavat muistamaan tärkeimmät rukousaiheet. Niissä säilyy se, mikä on kaikkein rakkainta; elämän kalleimmat toiveet ja unelmat, läheiset, ihmiset, joiden puolesta olet luvannut rukoilla. Salaisuuksien helmissä ei tarvita sanoja. Helmien kosketus on rukous – Jumala, Sinä tiedät. Jumala, muista näitä ihmisiä, hoida tätä asiaa… Sanoja ei tarvita, Jumala tietää.
Voit kertoa Jumalalle omia tärkeitä ja salaisia asioita, joita et ehkä kerro kenellekään muulle. Ellet löydä sanoja, voit olla vain ihan hiljaa. Jumala tietää ja ymmärtää sanattomankin rukouksen.
Kiitän, pyydän, rukoilen…
mietin, kysyn, iloitsen…
Jumala, kuuntele minua
* Punainen Lähimmäisenrakkaudenhelmi
Toinen punainen helmi kertoo rakkaudesta, jota saamme jakaa, antaa eteenpäin. Helmi on yhtä punainen kuin Jumalan rakkauden helmikin, me voimme heijastaa Jumalan rakkautta ympärillemme. Toimimalla toisten hyväksi ja rukoilemalla toisten puolesta voimme osoittaa rakkautta.
Jumala rakastaa sinua. Voit olla kuin auringon lämmittämä kivi, jonka lämpö vaikuttaa ympäristöön. Sinä voit rakastaa lähimmäistäsi, lohduttaa, auttaa. Sinä voit myös rukoilla toisen puolesta.
Voit rukoilla:
Anna minun rakastaa lähimmäisiäni
Sinun rakkaudellasi.
Rukoilen Sinua…. puolesta.
* Sininen Huolettomuudenhelmi
Helmi vie kuuntelemaan Jeesuksen vuorisaarnaa: ”Katsokaa taivaan lintuja” Älkää mistään murehtiko… Jokaiselle päivälle riittävät sen omat murheet…” Sininen väri liittyy Neitsyt Mariaan. Kun hän sai Jumalalta tehtävän tulla Jeesuksen äidiksi, hän otti tehtävän vastaan, sanoi ”Tapahtukoon minulle niin kuin sanoit” ja jätti asian Jumalan hoitoon.
Kun huoltesi ja rauhattomuutesi kuorma painaa, saat pudottaa taakkasi, unohtaa murheesi ja jättää huolesi Hänelle, joka sanoo: ”Älkää mistään murehtiko.” ja ”Oman rauhani minä annan teille.”
Voit rukoilla:
Annan pois huolteni taakan.
Otan vastaan Sinun rauhasi.
* Valkoinen Kasteen helmi
Helmi kertoo jättäytymisestä, kasteesta ja uudesta elämästä. Valkoinen väri on merkki siitä, että joka päivä voimme aloittaa uuden elämän. Joka päivä voimme jättäytyä lapsen tavoin Taivaallisen Isämme hoitoon ja huolenpitoon. Niin kuin Maria hoiti Jeesus-lasta Betlehemin tallissa, niin Jumala pitää meitäkin sylissään.
Voit jättää kaikki katkerat muistot ja heittäytyä uuteen elämään täydellisen luottavaisena. Armollinen Jumala, joka on sinut nimeltä kutsunut, pitää sinusta huolta.
Voit rukoilla:
Sinä olet minut nimeltä kutsunut.
Sinun käsiisi minä jätän elämäni
* Pieni helmiäinen Minähelmesi
Helmi kuvaa ihmistä. Helmi on pieni, sillä maailmankaikkeudessa ihminen on tomuhiukkastakin pienempi. Ihminen on luotu Jumalan kuvaksi. Siksi minähelmi on hohtava kuin aito helmiäishelmi, Jumalan silmissä ihminen on ainutlaatuinen ja kallisarvoinen. Helmen hohtava pinta heijastaa oman kuvan, jota katsellessa voi tutkiskella, mikä minussa on jumalallista. Helmen hohtava pinta heijastaa lähellä olevat ihmiset, heitä katsellessa voi myös nähdä ainutlaatuisen ja kallisarvoisen ihmisen.
Sinä olet Jumalan kuva, vaikkakin häviävä, hauras ja haavoittunut. Sinä olet arvokas. Et ole yksin maailmassa. Kun katsot lähimmäistäsi, voit nähdä hänessäkin Jumalan kuvan.
Voit rukoilla:
Olet luonut minut kuvaksesi.
Anna minun nähdä kuvasi itsessäni.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lönnebon rukousnauha rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.