Leiriytyminen luostarissa

Alkaen 20,00 per yö

Tervetuloa yöpymään, rukoilemaan ja hiljentymään ainutlaatuiseen luterilaiseen luostariyhteisöön Enonkoskelle, Itä-Suomeen, Koloveden kansallispuiston kainaloon. Täällä norpatkin viihtyvät.

Tervetuloa yöpymään luostarissa omalla asuntoautolla tai asuntovaunulla. Yöpyminen sisältää luostarin palvelut ja aamiaisen sekä sähköpistokkeen käytön. Myös telttailu on mahdollista. Varaa myös haluamasi ruokailut luostarissa oleskelun ajaksi tästä (klikkaa linkkiä).

Huom! Valitse 1-3 henkeä. Mikäli seurueen koko on suurempi yhdessä teltassa/matkailuautossa, hinta on sama. Lapset 0-12 v. ilmaiseksi.

Osasto:

Kuvaus

Tervetuloa yöpymään luostarissa omalla asuntoautolla tai asuntovaunulla. Yöpyminen sisältää luostarin palvelut sekä sähköpistokkeen käytön. Myös telttailu on mahdollista.

Luostarin päärakennuksessa on käytettävissä WC:t, suihkut ja keittiö. Saunominen on mahdollista talon aikataulujen mukaan. Eri hintaan on mahdollista ostaa paikan päällä aamiainen. Aamiaisella tarjoamme mahdollisuuksien mukaan paikallisia ekologisia tuotteita – maustettuna luonnon villeillä antimilla. Ruoka luostarissa on kasvispainotteista ja laktoositonta. Pyrimme kaikessa muussakin toiminnassamme kestäviin valintoihin.

Enonkosken luostariyhteisö on hiljaisuuden ja rukouksen talo. Kappeli ja valkoinen sali ovat tiloja hiljaisuuden kuuntelemiseen ja kokemiseen. Voit halutessasi osallistua kappelissamme järjestettäviin rukouspalveluksiin (klo 8, 12 ja 18) tai hiljentyä pihapiirissä rukousmajassa ja rukouspolun ääressä. Luostarin laaja rukouselämään ja hiljaisuuden viljelyyn painottunut kirjasto on myös käytettävissäsi.

Huom! Valitse 1-3 henkeä. Mikäli seurueen koko on suurempi yhdessä teltassa/matkailuautossa, hinta on sama. Lapset 0-12 v. ilmaiseksi.

Olet tervetullut!

Saapuminen/lähteminen

  • Saapumisaika 15:00
  • Lähtöaika 10:00

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leiriytyminen luostarissa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *