Käsintehty enkeli-ikoni

49,00

Enkeli-ikoni, keskikokoinen

Jokainen ikoni on uniikki taideteos ja taiteilijan signeeraama.

Taiteilija Taras Kuziv, Ukraina. Hinta sisältää toimituskulut.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): ENK-203 Osasto:

Kuvaus

Enkeli-ikoni, keskikokoinen

Siivenmuotoinen enkeli-ikoni seisoo pöydällä. Enkeli seuraa mukanasi ja muistuttaa korkeimman johdatuksesta kotona, työpaikalla, mökillä, autossa tai veneessä. Se voi täydentää rukousalttariasi ja muistuttaa että Jumalan varjelus on mukanasi. Enkeli-ikoni on mieltä lämmittävä monessa mielessä arvokas lahja ystävälle.

Jokainen enkeli-ikoni on eri muotoinen ja uniikki käsin maalattu taideteos, jonka taiteilija on signeerannut paneelin taakse.

Taiteilija Taras Kuziv, Ukraina.

Keskikokoisissa ikoneissa leveys vaihtelee muodosta riippuen 140-90 mm ja korkeus 40-80 mm. Panelin paksuus on 16 mm. Lakka suojaa panelia likaantumiselta.

Taras Kuziv (s. 1986) on lähtöisin Ukrainan Lvivin alueelta Novyi Rozdilista. Hän on valmistunut Lvivin taideakatemian sakraalitaiteen osastolta vuonna 2011. Hän on tehnyt ikoneita ja osallistunut kirkkotilojen maalausprojekteihin Lvivssä Ukrainassa. Kuzivin töitä on ollut esillä Kärsimyksen ja ylösnousemuksen kuvat -näyttelyssä Kuopiossa 2021 ja Enonkosken luostarissa. Taiteilijalle maalaaminen on tapa kokea jotain Jumalasta ja kiittää hänen hyvyyttään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käsintehty enkeli-ikoni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *