Jumalanäiti – ikoni

340,00

Jumalanäiti -ikoni Anna Makać

Tämä alkuperäinen ja ainutkertainen taiteilijan tekemä ikoni esittää Madonnaa kansantaiteen tyyliin. Madonna pitää hellästi sylissään Jeesus-lasta. Ikonin on maalannut puolalainen ikonimaalari Anna Makać.  Makać  asuu ja työskentelee Gdyniassa.

Koko:  40 x 30 cm.
Tekniikka: puupaneli, tekstiili, akryylimaali, metalli.

Hinta sisältää postikulut. Taiteilija lähettää työn suoraan ostajalle. Toimitusaika on noin 14 vrk.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): AMI-002 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Jumalanäiti kansantaidetyyliin

Tämä alkuperäinen ja ainutkertainen taiteilijan tekemä ikoni esittää Madonnaa kansantaiteen tyyliin. Madonna pitää hellästi sylissään Jeesus-lasta.

Ikonin on maalannut puolalainen ikonimaalari Anna Makać.  Makać  asuu ja työskentelee Gdyniassa. Makać opiskeli maalausten restaurointia Nikolaus Kopernikus-yliopiston taiteen tiedekunnassa Torunissa valmistuen taiteen maisteriksi 1991. Vuodesta 1990 Makać on maalannut sekä perinteisiä että kansantaidetyylisiä ikoneja.

Taiteilija kertoo ikonin tekniikasta seuraavasti: Aloin käyttää riisaa metallipeitettä) ikoneissa vierailtuani Georgiassa. Vanhat georgialaiset ikonit oli usein tehty metalliin pakottamalla. Usein pelkät ihmishahmot oli maalattu – tai jopa pelkät kasvot. Omissa ikoneissani käytän itse kehittämääni tekniikka, jossa Jumalanäidin vaatteet ovat tekstiilimateriaalia -eivät maalattujan. Tekstiili on liimattu paneelin pintaan. Tekniikan nimi on ”povoloka”. Kangas on peitetty gessolla.

Koko:  40 x 30 cm.
Tekniikka: puupaneli, tekstiili, akryylimaali, metalli.

Hinta sisältää postikulut. Taiteilija lähettää työn suoraan ostajalle. Toimitusaika on noin 14 vrk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jumalanäiti – ikoni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...